Fredag.. Igen!

Jahapp då var det fredag igen! Det är bara måndag och fredag hela tiden tycker jag. :)
Sitter i bilen gör jag med.. Jag brukar ofta sitta i bilen efter jobbet och bara kolla runt på Facebook osv.. Vila föttran lite. Grannarna tror nog att jag är lite prillig.

Den här veckan har varit jobbig den med.. Har för mig att jag sa att förra veckan också var jobbig. Har kommit hem sent varje dag som vanligt. Inte före halv tio.
Har kommit igång med träningen iaf och det är skönt! Jag och Olivia var och körde 70 min pace på måndag som vi alltid gjorde innan sommaren. Det var sjukt jobbigt! Det ser inte ut som om jag har tappat så mkt muskler men det har jag tyvärr. Så nu blir det skärpning!
Efter träningen så blev det som vanligt storhandling på Ica maxi. Handlade för 1200 kr! Så nu finns det mat. Köpte ingredienser till ett GI bröd som vi bakade förr så nu ska vi försöka baka två bröd i veckan. Mums!

På tisdag så var det ju träning igen och nu var det dressyr. Vi tränade på övergångar och Skänkelvikning. Desmond gick ganska bra men det kändes bland som om han bara bet tag i bettet och böjde på nacken så han knäppte liksom av. Sen höll han på att titta och skutta för en massa små saker. Men han är ju iaf fräsh så jag får vara glad för det. Däremot så fick jag nästan inga kommentarer av min tränare så jag var lite besviken.

Ja sen så har ju Plom flyttat nu då. Det märks inte så mkt just nu. Men jag kommer nog känna av det längre fram. Min lilla Plommi! Nu har jag två vänner i Gbg och två i linköping eller en av dem är i USA nu och så har jag en i uppsala och en i Umeå. Vi är väldigt utspridda. Synd att vi är så dåliga på att hålla kontakten.

Jag har varit väldigt less på mitt jobb den här veckan.. Inte mkt arbetslust alls! Det går väll över. Jag är mest less på att det är jag som får stänga anläggningen hela tiden eftersom den andra personen aldrig är på jobbet! Otroligt irriterande!
Sen så rök jag ihop med en person på jobbet i torsdags.. Det är inte ovanligt vi är så olika och hon är så..*******!!
Nästa helg är det ju brännbollsturnering i Iggesund. Hoppas deg blir roligt. Men det finns inte en chans att det blir lika roligt som förra året.

Nä nu ska jag gå in innan Douglas kommer och undrar vad jag gör. :P

MalinSofia

Lycka är att älska hästar ❤️

RSS 2.0