Flytt

Usch va dagarna går fort nu och jag tycker inte att jag hinner med någonting.  Åh nu har jag blivit dunderförkyld med. 😕
Jag har snart haft två veckor semester och det har som sagt inte blivit mkt ridning men igår var jag i stallet och i tisdags så fick han nya skor.
Red igenom honom lite efter skoningen och han kändes lite ringrostig men det gör även jag. 😜 Längtar tills vi är igång och tränar igen.
 
Igår hade jag med mig Madde till stallet, hon är en gammal barndomskompis som också har haft häst på svarta hingsten. Vi har haft mkt roligt ihop. 😊
Noble kändes lite trög i början men när jag satte mig ner och verkligen fokuserade på att han skulle bjuda framåt så blev det en helt annan häst och han till och med glömmer bort att klappra med tänderna som han gärna gör när vi värmer upp.. Otroligt irriterande och jag hoppas inte att det är något han kommer hålla på med länge. Det är nog någon fixidé han har fått. Annars så skulle han ju hålla på hela tiden om det är något som är fel.
Madde fick också prova och hon blev lite kär i honom tror ja. 😉
 
Nu till rubriken jag har valt.
Elin har ju köpt en hästgård ute i Lögdö och jag har funderat länge om jag ska följa med hennes familj dit eller stanna kvar. Eller inte jag då utan Noble. 😛 Men nu har jag bestämt mig så Noble kommer att få flytta med sina favoritgrållar om ca två veckor. Det känns både tråkigt och spännande.
Jag har ju ridit och haft häst på Svarta hingsten sen jag var 6 år så det blir 21 år i år. Så jag känner att det är dags att röra på mig. Träffa lite nytt folk och träna för lite nya tränare.
Kommer självklart att sakna alla vänner jag har men jag hoppas att dom finns kvar ändå även fast vi flyttar. 
Jag älskar ju verkligen det där stället och det kommer känna konstigt att "åka åt fel håll" men jag kan ju alltid komma tillbaka om det inte funkar. Det har jag blivit lovad att jag får. ❤️
 
 

MalinSofia

Lycka är att älska hästar ❤️

RSS 2.0