Underbara Cypern åh underbara människa!

Nu blev det en vääldigt lång paus från bloggandet!
Jag har egentligen inget att skylla på för jag har inte haft mer åh göra än vanligt. :P
Menne.. Jag kan ju försöka dra igenom lite vad jag har haft för mig.
 
Cypern
Vi hade ju sån tur att vi fick sova några timmar hos Douglas faster och hennes familj innan vi skulle till flygplatsen.
På morgonen då vi skulle åka så hade det varit den första minusnatten och det var sommardäck på bilen så det tog lite tid innan vi kom fram till Arlanda men vi hann ju iaf!
Åh som alltid när jag ska flyga så är jag så fjantig och vill ha koll om jag ska få sitta bredvid Douglas lr inte. Nu kommer jag inte ihåg exakt vad det stod men jag tror Douglas hade A och jag D lr något sånt. Så jagg tog ju förgivet såklart att jag skulle få sitta själv men nån äckelgubbe lr något sådant. Haha.. Och lite sömn på det då det gör ju att jag inte blir så rolig att umgås med.
Meeen! När vi kom ombord på planet så var det två sittplatser vid fönstrena på varje sida och fyra sittplatser i mitten av planet. Vilken lättnad för mig! :P

Flygresan gick jätte bra och bussresan var som alla andra bussresor, tråkig,varm och busschauförenköralltidsååjäävlafiortsåattmanärskitnödighelaresan. Men annars så! =)
Hotellet hade jag lite koll på vart det låg eftersom vi har varit i Protaras förut.
Vi fick ju tyvärr ett rum på första våningen men helt okej ändå för det var havsutsikt.
 
Ja vad gjorde vi nu då..? Eftersom de höll på att bygga ett hotell framför vårat så var det ju ett himla oväsen från kl 7 på morgonen till kl 18 på kvällen. Så vi klev upp vid 8 och gick ut och gick på den underbara strandpromenaden.
Efter det så gick vi ner och käka frukost och sen bar det av mot stranden. Där vi låg till 16-17 tiden. =) Underbart! Åh vi hade verkligen tur med vädret! Veckan innan vi kom dit så hade det regnat men vi hade iaf minst 30 grader varje dag.
Lunch käkade vi på restaurangen ovanför stranden.
Seen så var det ju bara hem och duscha, mysa lite och spela lite kort och ut och äta kvar!
Allt det här gjorde vi varje dag i en vecka.. typ.
Helt jäävla underbart!

Jag är så otroligt jävla lycklig över att jag har lyckats fånga världens bästa och underbaraste människa! (egentligen så fångade han mig.. haha) Och att han vill vara med mig!!? Det är nog inte alla som skulle klara av det. Snälla och alltid glada Malin. Joo jag tackar ja! Tänk om alla visste vilken ragata jag kan vara! Haha.. Jag är ett otroligt kontrollfreak! MEN! Bara när det gäller mig själv och mina grejor!
Jag hoppas bara att det alltid kommer vara Vi!
Jag Älskar dig Douglas mest av allt på hela jorden!
Vi hade en helt underbar semester med massor av kärlek!
Vi kom på att ju mer vi umgås desto mer älskar vi varandra!
Jag vill aldrig någonsin leva utan dig!
 
  ~

 

Bilderna talar för sig själv! <3
 
 ~
 
 
 

MalinSofia

Lycka är att älska hästar ❤️

RSS 2.0